Από έναν ηγεμόνα δεν λείπουν ποτέ οι νόμιμοι λόγοι για να παραβεί μια υπόσχεση - Νικολό Μακιαβέλι (1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος)

Εκατέρωθεν επίρριψη ευθυνών ΣΕΓΑΣ – ΕΣΚΑΝ για Τζένγκο

13 Αυγούστου, 2020

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ πως δεν αναγνωρίζει ως παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων την επίδοση της Ελίνας Τζένγκο στον ακοντισμό με 63.96 την 1η Αυγούστου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη στα Ιωάννινα. Η WA αιτιολόγησε την απόφασή της αυτή βασιζόμενη στο γεγονός πως δεν υπήρχε έλεγχος ντόπινγκ στο εν λόγω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, καταλογίζει ευθύνες στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) για την αρνητική εξέλιξη, της μη αναγνώρισης ως παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων της επίδοσης της Ελίνας Τζένγκο στον ακοντισμό. 

Το ΕΣΚΑΝ απάντησε με δική του ανακοίνωση ρίχνοντας-σε απόλυτο βαθμό- στον ΣΕΓΑΣ την ευθύνη για τη μη αναγνώριση του παγκοσμίου ρεκόρ Κ20 τηςΤζένγκο. 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Το ΕΣΚΑΝ ρίχνει στον ΣΕΓΑΣ την ευθύνη για τη μη αναγνώριση του ρεκόρ της Τζένγκο

Με ανακοίνωσή του, το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) ρίχνει -σε απόλυτο βαθμό- στον ΣΕΓΑΣ την ευθύνη για τη...

Close