Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όσο δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν - Βωβενάργκ

ΕΙΟ: Οι ημερομηνίες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων

21 Οκτωβρίου, 2020

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ιστιοπλοϊας των ολυμπιακών κλάσεων και των διεθνών κατηγοριών, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΕΙΟ σε συνεργασία με την υγειονομική επιτροπή της Ομοσπονδίας και τους ομίλους. Όλοι οι αγώνες αποτελούν και πρόκριση για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας.

Η αρχή θα γίνει από τον Ι.Ο. Χαλκίδας, που θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οπτιμιστ από 30 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου. Στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Θ. το διάστημα 11-15 Νοεμβρίου, όλοι οι όμιλοι της Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ., Ν.Α.Ο.Κ.Θ., Ι.Ο.Θ., Ο.Φ.Θ., Ο.Θ.Α.) θα συνδιοργανώσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 470, 49er και Tornado. Τις ίδιες ημερομηνίες στο «Athens International Sailing Center» στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας, θα γίνουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Λέιζερ Στάνταρτ, Λέιζερ Ράντιαλ και ΦΙΝΝ. Από 10 μέχρι και 14 του ίδιου μήνα στον Ν.Α.Ο. Βούλας θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα RSX ανδρών και γυναικών. Ο Ν.Ο. Καλαμάτας «Ποσειδών», τέλος, θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Europe, από 20 έως και 22 Νοεμβρίου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
ΘΕΜΑ: Οι πρεμιέρες της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League

Έβδομη συμμετοχή της ΑΕΚ σε όμιλο της δεύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έβδομο και το γκρουπ στο οποίο συμμετέχει στο εφετινό Europa...

Close