Η γοητεία της ιστορίας και το αινιγματικό της δίδαγμα είναι ότι από εποχή σε εποχή τίποτα δεν αλλάζει κι όμως τα πάντα είναι διαφορετικά. Aldous Huxley, 1894-1963, Άγγλος συγγραφέας

«Είμαι υπερήφανος»

8 Αυγούστου, 2020

    Περιχαρής για την πρόκριση της Λιόν στο Final 8 του Champions League, εμφανίσθηκε ο Ρούντι Γκαρσιά, λίγο μετά το τέλος της ήττας με 2-1 από την Γιουβέντους, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την νίκη 1-0 στην γαλλική πόλη, «σφράγισε το εισιτήριο» για τους «Λιονέ».

    «Είμαι υπερήφανος για αυτό που δείξαμε. Είχαμε ταλέντο, αντοχή, νοημοσύνη. Παίξαμε με το μυαλό. Ημασταν δυνατοί στο σώμα και στο πνεύμα», επεσήμανε ο προπονητής της Λιόν και πρόσθεσε: «Έπρεπε να κάνουμε ακόμη ένα κατόρθωμα, μετά την επιτυχία στο πρώτο ματς. Και ακόμα κι αν χάσαμε απόψε (σ.σ. εχθές), νομίζω ότι αξίζαμε να φτάσουμε στους προημιτελικούς. Εάν οι παίκτες χρειάζονταν απόδειξη ότι μπορούν να είναι μια υπέροχη ομάδα, την έχουν. Συμμετέχουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο καθένας έπαιξε για τον άλλον. Ο πάγκος ενθάρρυνε, ήταν ενωμένος. Προσπάθησα πολύ γι΄ αυτήν την επικοινωνία και για να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον. Δείξαμε ταλέντο και θάρρος. Μου αρέσει αυτή η διοργάνωση που μας επιτρέπει να παίξουμε με τους καλύτερους, ακόμη κι εάν νομίζω ότι μπορούμε βελτιωθούμε επιθετικά. Μείναμε καλά οργανωμένοι, διαυγείς, προσπαθήσαμε να μην υποχωρήσουμε πάρα πολύ, ακόμη κι όταν ήταν δύσκολο. Τώρα με την Μάντσεστερ Σίτι, θα κάνουμε τα πάντα για να επιτύχουμε ένα νέο κατόρθωμα. Είναι ανώτεροι, όπως και η Γιούβε. Δεν πρέπει να έχουμε όρια. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, να έχουμε εμπιστοσύνη και να σκεφθούμε ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε».
 

Γιώργος Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Στους «8» του Champions League η Σίτι

Μία...

Close