Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας. Γιώργος Κατσιφάρας, 1935-2012, Έλληνας πολιτικός

Ειδικό επεισόδιο του σόου «Jimmy Kimmel Live» για τον έναν χρόνο πανδημίας

8 Μάρτιος, 2021

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που η εξάπλωση της Covid-19 κηρύχθηκε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το ABC θα προβάλει ένα ειδικό επεισόδιο του σόου «Jimmy Kimmel Live» την προσεχή Πέμπτη.

Το «Jimmy Kimmel Live: Coronaversary Show» για την «επέτειο ενός έτους εθνικού εγκλεισμού», όπως περιγράφεται, θα αντικαταστήσει ένα κανονικό επεισόδιο του σόου. Μεταξύ των προσκεκλημένων θα είναι ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ, Πίτερ Μπούτιτζετζ, ο οποίος θα επιστρέψει στην εκπομπή ακριβώς έναν χρόνο αφ’ ότου φιλοξενήθηκε στο «Jimmy Kimmel Live».

Το επεισόδιο με τη συμμετοχή του Πίτερ Μπούτιτζετζ τον Μάρτιο του 2020, που είχε προγραμματιστεί πολύ πριν από την εκδήλωση της πανδημίας, ήταν αξιοσημείωτο, δεδομένου ότι δεν είχε κοινό στο στούντιο – μόνο τους συντελεστές του «Jimmy Kimmel Live» και τη συνοδεία του Πίτερ Μπούτιτζετζ.

Και ήταν επίσης το τελευταίο επεισόδιο προτού η παραγωγή σταματήσει εντελώς λόγω ανησυχιών ότι η Covid-19 εξαπλωνόταν γρήγορα.