Αν ο Βρετανικός στρατός αποβιβαστεί στην Ευρώπη, θα βάλω την αστυνομία του Βελγίου να τον συλλάβει. Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος.

«Εγκληματικές πράξεις θα παραμείνουν ατιμώρητες επειδή η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από το άσυλο»

7 Δεκέμβριος, 2018

Την πεποίθηση ότι «μια σειρά από εγκληματικές πράξεις θα παραμείνουν ατιμώρητες, επειδή η κυβέρνηση αρνείται να αντιμετωπίσει τους βανδάλους, κρυπτόμενη πίσω από το άσυλο, που η ίδια μετέτρεψε σε ασυλία παρανόμων και παρασκευαστήριο μολότοφ», εκφράζει, με ανακοίνωσή του, ο βουλευτής A’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην πόλη και την εικόνα που αντίκρισαν σήμερα, μετά τις καταστροφές, φοιτητές και καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.
«Οι φορολογούμενοι (…) θα κληθούν, και πάλι, να πληρώσουν, από το υστέρημά τους, για να αποκατασταθούν οι καταστροφές και οι κλοπές, δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που διαπράχθηκαν από τους κουκουλοφόρους αναρχικούς στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και όχι μόνο (…) Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αλλά και οι συναρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να απαντήσουν: Έως πότε θα στρουθοκαμηλίζουν; Έως πότε θα εμποδίζουν την Αστυνομία στην εκτέλεση της αποστολής της; Και έως πότε, προπάντων, οι ιδεοληψίες τους θα μετατρέπονται σε αποκαΐδια;» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Καλαφάτη.

Read previous post:
Σχέδιο αποσυμφόρησης της Μόριας μέχρι τα Χριστούγεννα

Στόχος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, σύμφωνα με πηγές του, είναι -μέχρι τα Χριστούγεννα- να μετακινηθούν τόσοι αιτούντες άσυλο από το...

Close