Οι πολιτισμένοι λαοί κερδίζουν την εξουσία με την ψήφο των πολλών, κυβερνώνται με την ικανότητα των ολίγων και μεγαλουργούν με την πνοή του ενός. Ελευθέριος Βενιζέλος, 1864-1936, Έλληνας ηγέτης

Εγκαίνια Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στη Νέα Σμύρνη

28 Ιανουαρίου, 2020

Τη δέσμευση ότι το υπουργείο Εσωτερικών και η Αυτοδιοίκηση θα προστατεύουν και θα αναβαθμίσουν το περιβάλλον, επεκτείνοντας το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε ολόκληρη τη χώρα, ανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια του νέου Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στη Νέα Σμύρνη (Ευξείνου Πόντου και Σωκίων).

Η Νέα Σμύρνη είναι μια από τις πέντε πόλεις στις οποίες εφαρμόζεται το πιλοτικό πρόγραμμα Νέα Γενιά Ανακύκλωσης του υπουργείου Εσωτερικών, για την ανταποδοτική ανακύκλωση. Έχουν προηγηθεί εγκαίνια σε αντίστοιχους πολυχώρους σε Καλλιθέα, Ναύπλιο και έπονται στα Ιωάννινα και στην ‘Ανδρο.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του μητροπολίτη Νέας Σμύρνης, Συμεών και παρέστησαν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, οι δήμαρχοι Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, Δάφνης-Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος και Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούστου και ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Νίκος Χιωτάκης.

Read previous post:
Έκθεση φωτογραφιών για «Τα Εβραϊκά της Σμύρνης: Συναγωγές και Μνημεία”

Μπορεί από την “ εβραική” Θεσσαλονίκη να έχουν σχεδόν εξαφανισθεί (με τη ...συμβολή της μεγάλης πυρκαγιάς του 1917, του εβραικού...

Close