Είναι περίεργο που δεν αλλάζει τίποτα καθώς περνούν οι μέρες, αλλά όταν κοιτάς πίσω, τα πάντα είναι διαφορετικά. C.S. Lews, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας 

“efflorescence” – Η πρώτη έκθεση του Virgil Abloh στο Παρίσι

22 Νοεμβρίου, 2019

Παρά την αναγγελία φέτος το καλοκαίρι ότι θα απουσιάσει από τον κόσμο της μόδας, φαίνεται ότι ο Virgil Abloh, ιδρυτής του brand Off-White και καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής γραμμής του Louis Vuitton επανέρχεται στο έργο ως συνήθως.

Με την ερχόμενη σεζόν να πλησιάζει, τον περασμένο μήνα ο σχεδιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του στους ανελκυστήρες του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι και αυτό ερμηνεύθηκε ως πιθανότητα να κάνει μια επιστροφή στη μόδα για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι θα κάνει ντεμπούτο έκθεσή του στο Παρίσι τον επόμενο χρόνο.

Σε συνεργασία με τη Galerie kreo, η πρώτη του έκθεση στη γαλλική πρωτεύουσα θα φέρει τον τίτλο “ efflorescence” (Ανθοφορία) και θα αποτελείται από τσιμεντένια μπλοκ, εστιάζοντας στην έννοια των παραδόξων.

Ο Virgil Abloh θα εξετάζει τα γκράφιτι που συχνά διακοσμούν αυτά τα τετράγωνα ή τα αγριολούλουδα που μπορεί μερικές φορές να αναπτυχθούν στα κενά που υπάρχουν σε αυτά. 

Read previous post:
Στην Γιουβέντους μέχρι το 2022 ο Κουαδράδο

    Ο Χουάν Κουαδράδο είναι ένα από τα βασικά στελέχη στην Γιουβέντους που έχει δημιουργήσει ο Μαουρίτσιο Σάρι και όπως...

Close