Δεν ξέρει τίποτα και νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι προορίζεται για καριέρα πολιτικού. George Bernard Shaw, 1856-1950, Ιρλανδός συγγραφέας

e-ΕΦΚΑ: Στις 6-8 Ιουνίου, οι βασικές εφαρμογές του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους

3 Ιουνίου, 2020

Στο πλαίσιο του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) μεταφέρει το τριήμερο 6-8 Ιουνίου τις βασικές εφαρμογές του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αντικαθίστανται οι υφιστάμενες υποδομές 20ετίας με σύγχρονες, αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες προετοιμασίες για τη μετάπτωση των δεδομένων, οι εφαρμογές στα υποκαταστήματα μισθωτών του e-ΕΦΚΑ και ορισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, θα απενεργοποιηθούν από την Πέμπτη 4.6.2020, στις 13:00, έως και τη Δευτέρα 8.6.2020.

Η ανωτέρω διαδικασία θα επηρεάσει και τον προγραμματισμό των ραντεβού για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, των συνταξιούχων και των εργοδοτών, την Παρασκευή 5.6.2020 και την Τρίτη 9.6.2020.

Η διαδικασία επανέναρξης των Συστημάτων στο G-Cloud θα ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης 9.6.2020 και θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα.

 

Read previous post:
Μήνυμα του Παναθηναϊκού: «We can’t breathe!»

Ακολουθώντας τα πρότυπα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ο Παναθηναϊκός έστειλε και το δικό του, πολύ ισχυρό «μήνυμα» κατά του ρατσισμού, με...

Close