Οι διαφημιστές που αγνοούν τις έρευνες αγοράς είναι εξίσου επικίνδυνοι με τους στρατηγούς που αγνοούν την αποκρυπτογράφηση των διαβιβάσεων του εχθρού. David Ogilvy, 1911-1999, Βρετανός διαφημιστής

ΕΕΑ: Επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Μπανγκλαντές

Σεμινάριο με τίτλο: «Μπαγκλαντές, ένας Εξωτικός Προορισμός: Εξερευνώντας τις εμπορικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις» διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στις 17.00, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Πανεπιστημίου 44 και Χαριλάου Τρικούπη, Αθήνα) και θα είναι ανοιχτό στο κοινό.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν ευκαιρίες για τους Έλληνες επιχειρηματίες στο Μπαγκλαντές το οποίο έχει σημειώσει σημαντική οικονομική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, αλλά και να παρουσιασθούν οι επαγγελματικές δυνατότητες στην Ελλάδα για τους επιχειρηματίες των άλλων χωρών, ιδιαίτερα για άτομα από το Μπαγκλαντές.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση συνεργασίας μεταξύ της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Αθήνα και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αναμένεται να  ακολουθήσουν και άλλες στο μέλλον.
 

Read previous post:
Ροχανί: H Τεχεράνη «δεν έχει καμία πρόθεση να επιτεθεί» στους γείτονές της

Το Ιράν δεν έχει «καμία πρόθεση να επιτεθεί» στους γείτονές του, όμως θα συνεχίσει να παράγει «όλα τα όπλα» που...

Close