Ο κ. Ρίγκαν θα αυξήσει τους φόρους, και το ίδιο θα κάνω κι εγώ. Αυτός δε θα σας το πει. Εγώ μόλις το είπα. - Walter Mondale (υποψήφιος πρόεδρος των Η.Π.Α. που ηττήθηκε από τον Ronald Reagan)

Εδώ και 40 χρόνια το Nissan Maxima αποτελεί αγαπημένο μοντέλο στις ΗΠΑ

22 Σεπτεμβρίου, 2020

H Nissan γιορτάζει τις τέσσερις δεκαετίες του κορυφαίου της τετράθυρου σπορ αυτοκινήτου, με το λανσάρισμα μιας επετειακής έκδοσης που θα παραχθεί σε περιορισμένα κομμάτια, το Maxima 40th Anniversary Edition.

Το μοντέλο έχει ταυτισθεί με την Nissan στις ΗΠΑ αφού από το 1981 αποτελεί αγαπημένο μοντέλο των Αμερικανών. Τον Ιούνιο, το Maxima αναδείχθηκε το κορυφαίο όχημα στην κατηγορία μεγάλων αυτοκινήτων της J.D. Power Initial Quality Study για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ τον Ιούλιο ηγήθηκε της κατηγορίας μεγάλων αυτοκινήτων και στην APEAL Study του J.D. Power για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και με 30 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας.

Εκτός από την επετειακή έκδοση των 40 ετών, το 2021 Maxima προσφέρεται στις ΗΠΑ και στις εκδόσεις SV, SR και Platinum, με κινητήρα 3,5 λίτρων V6 DOHC 24-βαλβίδων, ισχύος 300 ίππων και με κιβώτιο Xtronic.

Κ.Π.

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Ο όμιλος FCA έβαλε στην «πρίζα» και το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης

Η Fiat προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην ενδυνάμωση του δημόσιου δικτύου φόρτισης στην Ιταλία.

Close