Από τους 22 πολιτισμούς που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία, οι 19 κατέρρευσαν όταν έφτασαν στο ηθικό επίπεδο που είναι τώρα η Αμερική - Arnold j. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

«Έδεσε» τον Ανχορίν η Τσέλσι

Η Τσέλσι έφτασε σε συμφωνία με τον Τίνο Ανχορίν για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025! Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, του οποίου το προηγούμενο συμβόλαιο ολοκληρωνόταν σε 15 μήνες, τα βρήκε προφορικά με τους «μπλε» και απομένουν μόνο οι τυπικές υπογραφές.

Ο Φαουστίνο Αντεμπόλα Ρασίντ Ανχορίν, όπως είναι το πλήρες όνομά του και έχει ρίζες από τη Νιγηρία, είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Τσέλσι. Πραγματοποίησε, μάλιστα, το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στο ευρύ 4-0 επί της Έβερτον – τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

«Σε πέντε χρόνια ευελπιστώ να έχω πετύχει πολλά γκολ και να έχω γίνει ο ηγέτης της Τσέλσι, βοηθώντας τα παιδιά που έρχονται στις ακαδημίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου», δήλωσε περιχαρής ο Ανχορίν.  

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Read previous post:
Κάθετα αντίθετη στη μείωση μισθών των παικτών η PFA

Δεν υπάρχει καμία διάθεση από τους αστέρες της Premier League να δεχθούν μείωση των μισθών τους, όπως ανακοίνωσε ο Συνδέσμος...

Close