Ο άνθρωπος δεν θα πρέπει να ρωτάει ποιο είναι το νόημα της ζωής του, αλλά θα πρέπει μάλλον να συνειδητοποιήσει ότι είναι αυτός στον οποίο απευθύνεται η ερώτηση. - Victor Frankl, 1905-1997, Αυστριακός νευρολόγος

ΕΔΑ ΘΕΣΣ:Τροφοδοσία νέων περιοχών σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία

8 Νοεμβρίου, 2019

Νέες περιοχές στο δίκτυο διανομής, εντός του 2019, ενέταξε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας ΑΕ (ΕΔΑ ΘΕΣΣ). Ειδικότερα, τροφοδοτήθηκαν, ήδη, η Αγία Τριάδα του Δήμου Θερμαϊκού και οι περιοχές των Βασιλικών, Αγ. Παρασκευής, Σουρωτής, Ταγαράδων του Δήμου Θέρμης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. 
Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στις 11 Νοεμβρίου 2019 αναμένεται – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας- να ενταχθούν στο δίκτυο η Ν. Αγχίαλος και οι Μικροθήβες του Δήμου Βόλου, ενώ οι τρεις νέες περιοχές Αγιά Λάρισας, Παλαμάς και Σοφάδες Καρδίτσας, θα τροφοδοτηθούν έως τις 20 Νοεμβρίου.
Η εταιρεία, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επενδύσεις, έχοντας υλοποιήσει το επενδυτικό της πλάνο για το 2019, ύψους περίπου 25 εκατ. ευρώ. Οι νέες συνδέσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 5.000 για τους μήνες Νοέμβριο -Δεκέμβριο και στο σύνολο του έτους θα αγγίξουν τις 25.000.
 

Read previous post:
ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακά σόου Μητσοτάκη με τις τράπεζες για να καλύψει το δώρο στους τραπεζίτες»

Για «επικοινωνιακά σόου» με τις τράπεζες κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Close