Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες - Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Δυσκολεύει η παραμονή του Βέλεθ

4 Φεβρουαρίου, 2020

Το έργο του Άγγελου Χαριστέα ήταν εκ προοιμίου δύσκολο, όταν ανέλαβε το ρόλο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020. Κι αν τα κατάφερε περίφημα με τις περιπτώσεις των Άλεξ Μενέντεθ και Δημήτρη Κωνσταντινίδη – αμφότεροι αποχώρησαν κοινή συναινέσει από του Χαριλάου – υπάρχουν αρκετές ακόμη που ζητούν επίλυση.
 Μια εξ αυτών και του Φραν Βέλεθ. Ο 28χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που φέρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, φαίνεται να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Κι ας δήλωνε ο πρώην άσος της Βίσλα Κρακοβίας στα τέλη Οκτωβρίου πως «… από την περασμένη σεζόν είχα εκδηλώσει ξεκάθαρα την πρόθεσή μου να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Άρη, να ανανεώσω το συμβόλαιο με την ομάδα». 
 Περίπου ένα μήνα αργότερα, έγινε η πρώτη συνάντηση του μάνατζερ του Βέλεθ με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης αλλά και τον Χαριστέα, ωστόσο η «χρυσή» τομή δε βρέθηκε. Οι «κίτρινοι» πρότειναν συμβόλαιο 1+1 χρόνια, με αποδοχές λίγο πιο πάνω από τις 160.000 ευρώ ετησίως που λαμβάνει σήμερα ο γεννημένος στην Ταραγόνα αμυντικός. Πρόταση που απορρίφθηκε από τον ατζέντη του Βέλεθ. 
 

Read previous post:
Μερίσματα: Διευκρινίσεις για τη μείωση του φορολογικού συντελεστή

Διευκρινίσεις για τη μείωση από 10% σε 5% του συντελεστή φορολογίας των μερισμάτων δίνει εγκύκλιος που εξέδωσε η ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα...

Close