Συμβαίνει να είναι ευκολότερο να ιδρύσεις μια καινούργια πολιτική ομάδα παρά να γίνεις σταδιακά ο αρχηγός μιας υπάρχουσας ομάδας. Vauvenargues, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

Δύο πρόσκοποι από τη Λέσβο παρέλαβαν εκ μέρους των κατοίκων της το βραβείο John McCain για τον Ηγετικό Ρόλο σε Κοινωφελές Έργο

17 Νοέμβριος, 2018

Στο πρόσωπο δύο προσκόπων από τη Λέσβο, οι κάτοικοι του νησιού τιμήθηκαν σήμερα στον Καναδά, με το βραβείο John McCain για τον Ηγετικό Ρόλο σε Κοινωφελές Έργο, στο πλαίσιο του Halifax International Security Forum. Το βραβείο παρέλαβαν ο δεκαοκτάχρονος Ξενοφών Κουκούτας, φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και βαθμοφόρος του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νέας Σμύρνης και ο Γιάννης Σβώρος, σπουδαστής του δημόσιου ΙΕΚ Μυτιλήνης και βαθμοφόρος του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης.

«Βραβεύοντας τους κατοίκους της Λέσβου, αναγνωρίζουμε τις θυσίες που έχουν κάνει για να προσφέρουν ασφάλεια, παρηγοριά και ελπίδα στους πρόσφυγες προκειμένου να αντέξουν τις απελπιστικά δύσκολες συνθήκες», είχε δηλώσει προ ημερών η Σίντι Μακέιν, χήρα του Αμερικανού γερουσιαστή, εκφράζοντας την επιθυμία το βραβείο αυτό, που θεσμοθετείται για πρώτη φορά, να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Read previous post:
Το μεγαλείο του αθλητισμού στο «2018 Winter Series»

Σε μία σπουδαία κίνηση, που αποδεικνύει ότι στον αθλητισμό δεν χωρούν αντιπαλότητες και έχθρες, προέβη ο Παναγιώτης Ιορδάνου.

Close