Για δύο πράγματα δεν πρέπει να θυμώσει ποτέ κανείς: Γι΄ αυτό που μπορεί να διορθώσει και γι΄ αυτό που δεν μπορεί να διορθώσει. Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Δύο παίκτες της Κηφισιάς θετικοί στην Covid-19

25 Ιανουαρίου, 2021

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοίνωσε ότι ύστερα από επίσημη ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Α.Ο.Π. Κηφισιάς, δύο αθλητές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στο τεστ covid-19 που υποβλήθηκαν και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α.

Ο πρώτος αθλητής ένιωσε αδιαθεσία σήμερα το πρωί (25/1), υποβλήθηκε άμεσα σε τεστ covid-19 και βρέθηκε θετικός. Ακολούθησαν τεστ σε όλους τους αθλητές και βρέθηκε το δεύτερο θετικό δείγμα, αλλά επειδή ο αθλητής είναι ασυμπτωματικός θα κάνει νέο τεστ το πρωί της Τρίτης (26/1).

Οι δύο αθλητές που βρέθηκαν θετικοί μπήκαν σε καραντίνα. Υπενθυμίζεται πως για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον τρεις αθλητές «θετικοί» από την ίδια ομάδα. 

Επίσης, ειδοποιήθηκαν οι αθλητές και τα μέλη της ομάδας του Μίλωνα, που το Σάββατο αντιμετώπισαν την Κηφισιά για το πρωτάθλημα. Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (26/1).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ