Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Δύο νέες κοινωνικές δομές για θέματα Διατροφής και Ψυχολογικής Υποστήριξης στον δήμο Καλαμαριάς

4 Οκτωβρίου, 2019

Δύο νέες κοινωνικές δομές, τα Κέντρα Συμβουλευτικής για θέματα Διατροφής και Ψυχολογικής Υποστήριξης, δημιουργήθηκαν και προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες δομές του δήμου Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη. 
    Το Κέντρο Συμβουλευτικής για θέματα Διατροφής αποτελείται από το Συμβουλευτικό Κέντρο Παχυσαρκίας  και το γραφείο της Διατροφικής Συμβουλευτικής, με στόχο να συμβάλουν στην απόκτηση και διατήρηση του φυσιολογικού βάρους των πολιτών που θα το επισκεφτούν, υιοθετώντας ορθές διατροφικές συνήθειες. 
    Ωφελούμενοι είναι οι πολίτες που κατοικούν στον δήμο Καλαμαριάς και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας. Πάντως, στο σύνολό της η δομή πληροφορεί τους πολίτες για θέματα διατροφής,  εφαρμόζει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη και πραγματοποιεί ενημερωτικές ομιλίες, ενώ συμμετέχει σε δράσεις σχετικές με θέματα διατροφής. 
    Από την άλλη, το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης εστιάζει τη λειτουργία του στη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων του δήμου και παρέχει τις υπηρεσίες δωρεάν. 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Σαράντα επτά φορτηγά οχήματα με μηχανισμούς αλλοίωσης στοιχείων ταχογράφου εντόπισε η Τροχαία

Συνολικά σαράντα επτά (47) φορτηγά οχήματα -τα 39 με πινακίδες χωρών του εξωτερικού και οκτώ με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας- τα...

Close