Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου - Louis Gabriel de Bonald

Δύο νέες εκδόσεις Τ3 και D3 για το νέο Volvo XC40

3 Ιουλίου, 2018

Το νέο Volvo XC40, που βραβεύτηκε με τον πλέον καταξιωμένο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018, εμπλουτίζεται με δύο νέες εκδόσεις οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.

Πρόκειται για τη βενζινοκίνητη έκδοση Τ3 των 1,5 λίτρων, όπου ο 3κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 156 ίππων με την κορυφαία τεχνολογία εξασφαλίζει στο compact premium SUV της Volvo δυναμικές επιδόσεις, όπως τελική ταχύτητα 200 χλμ/ ώρα, επιτάχυνση 0-100 χλμ/ ώρα σε 9,4 δευτερόλεπτα και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με 6,2 λίτρα για τα 100 χλμ. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα της οικογένειας Drive-E, που έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου από τη Volvo και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Σκέβντε (Skvde) της Σουηδίας. Οι τιμές του ξεκινούν από 30.713 ευρώ με πλούσιο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει City Safety, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”, κεντρική οθόνη αφής 9” και προβολείς LED.

Παράλληλα, στην γκάμα του XC40 προστίθεται και η πετρελαιοκίνητη έκδοση D3 των 150 ίππων. Ο δίλιτρος diesel με τα 320 Nm ροπής μπορεί επίσης να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο Geartronic 8 σχέσεων, αλλά και με τετρακίνηση (AWD). Οι τιμές για τις εκδόσεις D3 ξεκινούν από τα 35.194 ευρώ.

Read previous post:
Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες του VW T-Cross

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες του T-Cross, το οποίο θα είναι το επόμενο μέλος στην οικογένεια των SUV της Volkswagen.

Close