Αν η ιστορία των τελευταίων ετών μας διδάσκει κάτι είναι ότι η ειρήνη δεν είναι επακόλουθο του αφοπλισμού, ο αφοπλισμός είναι επακόλουθο της ειρήνης - Bernard Baruch

Δύο νέα υπαίθρια γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη

12 Φεβρουάριος, 2019

Δύο νέα υπαίθρια γυμναστήρια αναμένεται να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Το ένα θα τοποθετηθεί στο Πάρκο Ξαρχάκου, στο κέντρο της πόλης και το δεύτερο στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού στην Τούμπα. 
Τα δύο γυμναστήρια εξωτερικού χώρου έρχονται να προστεθούν σε αυτό που δημιουργήθηκε πιλοτικά τον Ιανουάριο του 2018 στη Νέα Παραλία, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και το οποίο επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες δημότες, άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών.
Η χρήση των πιστοποιημένων, ανοξείδωτων, οργάνων θα είναι δωρεάν και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι άνω των 14 ετών. Επιπλέον, στο πάρκο του Ξαρχάκου θα τοποθετηθεί ένα σύνθετο συγκρότημα άθλησης (Workout) με μονόζυγα, δίζυγα και πολύζυγα που θα δίνει τη δυνατότητα ομαδικής εκγύμνανσης. 
«Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών στο πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο της Νέας Παραλίας, είχαμε υποσχεθεί πως θα τοποθετήσουμε όργανα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Δημιουργήσαμε δύο καινούρια, στο κέντρο και την Τούμπα, και αισιοδοξώ πως μέσα στο επόμενο εξάμηνο όλες οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης θα έχουν το δικό τους χώρο άθλησης», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του κεντρικού δήμου, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. 

Α.Καρ.
 

Read previous post:
Υποχώρηση του επαρχιακού δρόμου στην Αρτέμιδα Πόρου Τροιζηνίας

Διάβρωση στο οδικό δίκτυο που συνδέει τον Γαλατά με το Μετόχι, στην παραλία της Αρτέμιδος, διαπιστώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας...

Close