Η Γνώση μπορεί να δίνει βαρύτητα αλλά οι επιτυχίες δίνουν λάμψη, και πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που βλέπουν παρά αυτοί που ζυγίζουν. Philip Stanhope Chesterfield, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας

Δύναμη Ζωής: Δεν φοβόμαστε ούτε τους φασίστες ούτε τους μπράβους

24 Μάιος, 2019

«Δεν εκπλησσόμαστε που οι πολιτικοί απόγονοι των Χίτλερ και Τσολάκογλου μας είπαν μέχρι και «προδότες». Εδώ το πρωτοπαλίκαρό τους, ο Κασιδιάρης, πριν από λίγα χρόνια είχε ασκήσει φυσική βία στη Ρένα Δούρου μπροστά στο πανελλήνιο», τονίζεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Δύναμης Ζωής, Γιάννη Μοίρα, για την επιχειρούμενη πρόκληση επεισοδίου από οπαδούς της Χρυσής Αυγής στα Καμίνια.

Σήμερα το πρωί στη Λαϊκή Αγορά των Καμινίων, «νεοναζί τραμπούκοι» της Χρυσής Αυγής, επιχείρησαν την πρόκληση επεισοδίου», αναφέρει η Δύναμη Ζωής, «και ενώ οι πολίτες τίμιοι, λαϊκοί και δημοκράτες στην πλειοψηφία τους, υποδέχθηκαν με χαρά» την περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Ακολούθως η παράταξη δηλώνει μεταξύ άλλων: «Οι δημοκράτες πολίτες είναι μαζί μας και μας το εκδηλώνουν καθημερινά. Δεν φοβόμαστε ούτε τους φασίστες ούτε τους μπράβους ούτε εκείνους που τους στέλνουν και τους έχουν στο payroll τους».

Επίσης χαρακτηρίζει άξια προβληματισμού τη στάση του Γ. Πατούλη να μην έχει «ούτε για μία φορά δεν έχει καταδικάσει τέτοιες αθλιότητες». Κάνει λόγο για το πόσο απέχει από τέτοιες συμπεριφορές η ηθική στάση και συμπεριφορά του ιδίου όταν μάλιστα εκφράστηκε η «βιάση και η ζέση υποψηφίου του (κ. Πατούλη) στον Πειραιά που διατηρεί τοπικό σάιτ, να αναρτήσει «αφιέρωμα» στο συμβάν όπου «φυσικά με τα fake news, τη γνωστή συνήθεια του γαλάζιου συστήματος παραπληροφόρησης, παρουσίασε ότι η περιφερειάρχης τάχα φυγαδεύτηκε», σημειώνει ο κ. Μοίρας.

Read previous post:
Μεγάλη Συναυλία -Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο

Στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στέκεται για ακόμα μια φορά ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, με μια μεγάλη...

Close