Αν υπάρχει μια αιώνια αλήθεια της πολιτικής, είναι ότι πάντα υπάρχουν δεκάδες καλοί λόγοι για να μην κάνεις τίποτα. John Le Carre, 1931- , Βρετανός συγγραφέας

Δωρεάν σεμινάριο του ΕΕΘ για τις τεχνικές διαπραγμάτευσης

9 Δεκεμβρίου, 2019

Σεμινάριο για όλα τα μέλη του που θέλουν να ενημερωθούν για τις τεχνικές διαπραγμάτευσης διοργανώνει σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του (Αριστοτέλους 27 – Α’ όροφος), με πρωτοβουλία της Επιτροπής «Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων» του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Η επιτροπή επέλεξε το θέμα αυτό καθώς έκρινε ότι η διαπραγμάτευση, σε κάθε της εφαρμογή αποτελεί εξαιρετικά σημαντική διεργασία για κάθε επιχείρηση, καθώς αφορά όχι μόνο τις πωλήσεις και την εσωτερική οργάνωση της αλλά και τους προμηθευτές και συνεργάτες της.
Το σεμινάριο, που έχει τίτλο «Αποτελεσματικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης» θα κάνει – όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση- ο διεθνούς φήμης Διαπραγματευτής και Εκπαιδευτής Διαπραγματεύσεων Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ειδικά γι’ αυτό. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό.

Read previous post:
Σε κρίσιμη κατάσταση ο φίλαθλος της Μίλαν που μαχαιρώθηκε στη Μπολόνια

    Σύμφωνα με τo Sky Sport Italia, ένας φίλαθλος της Μίλαν μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα μετά τη νίκη (3-2) των...

Close