Συντηρητικός είναι αυτός που πιστεύει ότι τίποτε δεν πρέπει να γίνεται για πρώτη φορά. Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Δωρεάν ξεναγήσεις για τους επισκέπτες της πόλης από τον δήμο Ηρακλείου

14 Ιανουαρίου, 2020

Δωρεάν ξεναγήσεις που δίνουν την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν τις όμορφες γωνιές και τη μακραίωνη ιστορία του Μεγάλου Κάστρου, πραγματοποιεί ο δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Τουρισμού. Οι θεματικές ξεναγήσεις γίνονται από επαγγελματίες ξεναγούς – μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης κάθε Τετάρτη και ξεκινούν στις 11 το πρωί μπροστά από τον χώρο του Info Point του δήμου Ηρακλείου (Πλατεία Νικηφόρου Φωκά- Λιοντάρια).
Οι ξεναγήσεις αυτές απευθύνονται σε όλους τους μεμονωμένους επισκέπτες της πόλης, ξένους και Έλληνες, και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού.
Στο πλαίσιο αυτών των ξεναγήσεων, οι επισκέπτες του Ηρακλείου μπορούν να δουν από κοντά τις κρήνες, τα ενετικά μνημεία και τα μουσεία της πόλης κάνοντας «Μία Βόλτα στην Ιστορία». Μπορούν, επίσης, να κάνουν μία βόλτα στις «Εκκλησίες του Μεγάλου Κάστρου» αλλά και να δοκιμάσουν τις ξεχωριστές γεύσεις της κρητικής κουζίνας.  

 

Read previous post:
Περισσότεροι από 755.000 Τούρκοι υπήκοοι επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2019 μέσω του Έβρου

Αύξηση της τάξης του 10%, συγκριτικά με τα ετήσια στοιχεία του 2018, εμφανίζουν οι οδικές αφίξεις Τούρκων υπηκόων στο συνοριακό...

Close