Τίποτα δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος. Daniel O’ Connell, 1776-1847, Ιρλανδός πολιτικός

Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις στο ΑΧΕΠΑ στις 7 Δεκεμβρίου

27 Νοεμβρίου, 2018

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών  θα πραγματοποιηθούν για πέμπτη συνεχή χρονιά  στις 7 Δεκεμβρίου 2018, από τις 16:00 μέχρι τις 20:30, στο αμφιθέατρο « Κ. Τριαρίδης» και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με πρωτοβουλία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ.
Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται  στο πλαίσιο  ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό με θέμα: « Αρτηριακές, Φλεβικές, Λεμφικές Παθήσεις: Διάγνωση-Πρόληψη-Αντιμετώπιση»  και περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex) όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 3645 629, Δευτέρα ώς Παρασκευή και ώρες 10:00 – 17:00, ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα  http://aggeiakesimeresahepa.gr/koino_free_exetaseis/  στο fax: 210 3644 441 ή στη διεύθυνση email info@apr.com.gr.
Α.Φ.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
ΦΣΘ: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η πώληση βιταμινών από γυμναστήρια

Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία χαρακτηρίζει την πώληση βιταμινών, σκευασμάτων και συμπληρωμάτων διατροφής από  τα ιδιωτικά γυμναστήρια και τις ιδιωτικές σχολές εκμάθησης...

Close