Δεν θα υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη, όσο ένας άνθρωπος μπορεί να σηκωθεί με ένα μαχαίρι ή ένα όπλο και να εξοντώσει όσους είναι πιο αδύναμοι από αυτόν. Isaac Bashevis Singer, 1902,1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας.

Δωρεάν διανομή προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δ. Θέρμης

27 Νοεμβρίου, 2018

Δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Θέρμης, αύριο Τετάρτη 28/11, για τους 351 δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Για κάθε νοικοκυριό που δικαιούται, σε αυτή τη διανομή ΤΕΒΑ θα δοθεί ζάχαρη, μακαρόνια, λάδι, κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, κονσέρβα σαρδέλας, κονσέρβα τόνου, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, υγρό γενικού καθαρισμού, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου ρούχων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Θέρμης, η διανομή θα πραγματοποιείται από τις 9.30 έως τις 13:30, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Στενημάχου 16). Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Διαβατήριο του το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους. Βασικό είναι να έχουν πολλές σακούλες μαζί τους.

Οι διανομές ΤΕΒΑ γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή και δεύτερη βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
ΚΘΒΕ: Ματαίωση παραστάσεων λόγω της 24ωρης απεργίας

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Ε.

Close