Τράπεζα είναι το μέρος που σου δανείζουν χρήματα, αν μπορείς ν’ αποδείξεις ότι δεν τα έχεις ανάγκη. - Mark Twain

Δωρεά έξι πυροσβεστικών οχημάτων από τον όμιλο «Μυτιληναίος»

Έξι πυροσβεστικά οχήματα, τύπου pick up 4Χ4, με δεξαμενές νερού χωρητικότητας 600 λίτρων, δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα η εταιρεία «Όμιλος Μυτιληναίος ΑΕ», προκειμένου να συμβάλλουν στο επιχειρησιακό έργο του Σώματος. Τα έξι πυροσβεστικά αποτελούν μέρος της δωρεάς ενός εκατομμυρίου ευρώ της εταιρείας, με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι.

Τα οχήματα παραδόθηκαν χθες σε ειδική τελετή που έγινε στις εγκαταστάσεις του αρχηγείου του Σώματος στην οδό Μουρούζη, από τη Σόφη Μυτιληναίου-Δασκαλάκη, πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου, ενώ από πλευράς του Σώματος παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υπαρχηγός Επιχειρήσεων αντιστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης και ο υπαρχηγός Υποστήριξης αντιστράτηγος ΠΣ, Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος.  

Στην ομιλία του ο κ. Κολοκούρης, αφού ευχαρίστησε την δωρήτρια εταιρεία, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η γενναιόδωρη προσφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα, θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση των υλικοτεχνικών μας μέσων που απαιτούνται για την κάλυψη των καθημερινών επιχειρησιακών μας αναγκών…

Η προσφορά σας έχει αντίκρισμα όχι μόνο στο Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία, αφού θα χρησιμοποιηθεί για την προστασία τόσο της ζωής και της περιουσίας του ελληνικού λαού όσο και του δασικού πλούτου που τον περιβάλλει».

Στο τέλος της τελετής, ο κ. Κολοκούρης παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην εκπρόσωπο της εταιρείας, για την προσφορά της στο Πυροσβεστικό Σώμα.
 

Read previous post:
Μειώθηκαν τα «φέσια» του Δημοσίου τον Μάιο

Κατά 191 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες για τον μήνα τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία...

Close