Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Δωρεά δύο συσκευών απολύμανσης αέρα στο «Κωνσταντοπούλειο – ΓΝ Νέας Ιωνίας» από την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Δύο ειδικές Ιατροτεχνολογικές συσκευές απολύμανσης αέρα, που είναι σχεδιασμένες για συνεχή χρήση σε χώρους και συνθήκες υψηλού κινδύνου λοιμώξεων όπως ο Covid-19, δώρισε η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία, «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» στο «Κωνσταντοπούλειο – Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας», στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του νοσοκομείου για προμήθεια μηχανημάτων απολύμανσης αέρα και αξιοποιώντας τις συνδρομές των μελών της, η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» δώρισε δυο μηχανήματα “NOVAERUS” της εταιρεία BIOKON Ιατρικά στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου. Οι δυο εταιρείες μέλη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» που προσέφεραν τα αντίστοιχα μηχανήματα ήταν η «Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής» και τα «Ελληνικά Πετρέλαια».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια της, ώστε να εφοδιαστούν όλα τα τμήματα του νοσοκομείου.