Όπως στους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους δεν υπάρχει χώρος για κάρα ή για περιπλανώμενους πεζούς, έτσι και η σύγχρονη κοινωνία δεν έχει θέση για ζωές και μεθόδους που είναι πολύ εκκεντρικές. A.C. Grayling, Σύγχρονος Βρετανός φιλόσοφος

Δωρεά 1 εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Τη δωρεά 1.000.000 ευρώ για προμήθειες νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καταπολέμηση της διάδοσης του κορονοϊού ανακοίνωσε το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας για τη χώρα, όπου η ανάγκη για την άμεση προμήθεια πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καταπολέμηση της διάδοσης του κορονοϊού είναι ζωτικής σημασίας, το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου προχώρησε σε δωρεά 1.000.000 ευρώ για την αξιοποίησή του προς αυτό τον σκοπό”.

Επίσης, σημειώνεται ότι σε πλήρη συντονισμό και συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, η χρηματική δωρεά θα διατεθεί στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας ΑΕ (ΙΦΕΤ ΑΕ) για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού σε νοσοκομεία και δημόσιες δομές υγείας”.

Σημειώνεται ότι το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, από την ίδρυσή του το 1999 έως σήμερα, έχει ως στόχο την ενίσχυση δράσεων που προάγουν τον πολιτισμό, την παιδεία και την κοινωνική αλληλεγγύη. Οι ιδρυτές ήταν μέλη της οικογένειας των ιδρυτών της AE Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

 

Read previous post:
Μνημόνιο για την ανάπλαση του εκθεσιακού χώρου υπέγραψαν, σε τηλεδιάσκεψη, ΔΕΘ ΑΕ και Δήμος Θεσσαλονίκης

Mε μια συμβολική από πολλές απόψεις τηλεδιάσκεψη, υπογράφηκε σήμερα το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης για την ανάπλαση του εκθεσιακού χώρου...

Close