Είναι καλύτερα να κάνεις το διαιτητή ανάμεσα σε δύο εχθρούς σου παρά ανάμεσα σε δύο φίλους. Επειδή ο ένας από τους εχθρούς θα γίνει φίλος, ενώ ο ένας από τους φίλους θα γίνει εχθρός. Βίας Πριηνεύς, 625-540 π.Χ., Εκ των 7 σοφών της αρχαίας Ελλάδος

Δώδεκα χιλιάδες λαμπτήρες παλαιάς τεχνολογίας στην Κεντρική Μακεδονία θα αντικατασταθούν με νέους, τύπου LED

28 Μαΐου, 2020

Δημοπρατείται το έργο αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου θα γίνει αντικατάσταση 12.000 λαμπτήρων παλαιάς τεχνολογίας με νέους, τεχνολογίας LED.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, από το έργο αναμένεται να υπάρξει σημαντική μείωση του κόστους κατανάλωσης ενέργειας μέχρι 70% ενώ θα υπάρξουν οφέλη και ως προς τον περιορισμό των αναγκών συντήρησης του δικτύου αλλά και ως προς την βελτίωση της ασφάλειας των δρόμων ώστε να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα.

Το έργο έλαβε το πράσινο φως από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας και θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, με χρηματοδότηση, ύψους 14.850.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι η σχετική προετοιμασία ξεκίνησε το 2017 ενώ οι εργασίες, από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν έχουν χρονικό ορίζοντα υλοποίησης ενάμιση χρόνο.

Read previous post:
Υπογράφει τριετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα ο Καλάθης

Μετά από 8 σεζόν στον Παναθηναϊκό (2009-2012 και 2015-2020), ο Νικ Καλάθης βγάζει τα πράσινα και προβάρει τα κυανέρυθρα της...

Close