Ένας συναινετικός πολιτικός είναι αυτός που κάνει πράγματα που δεν πιστεύει, επειδή αυτά κρατάνε τους ανθρώπους ήσυχους όταν τα κάνει. John Major, 1943- , Βρετανός Πρωθυπουργός

Δρακόπουλος: «Η χρονιά θα είναι αναγνωριστική»

15 Ιουλίου, 2019

Σε μια «ραδιοφωνική» τοποθέτηση (ράδιο focus) που αφορά στην επιλογές του Γιάννη Καστρίτη και στις επόμενες κινήσεις του μπασκετικού Ηρακλή προχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θεόδωρος Δρακόπουλος. 

«Είχαμε κάνει πρόταση πριν κάποιες εβδομάδες, απλώς έτυχε ο κ. Καστρίτης να είναι με την Εθνική και δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε το θέμα. Το τελειώσαμε και τώρα σχεδιάζουμε την ομάδα για του χρόνου», είπε αρχικά και διευκρίνησε για το μπάτζετ της επόμενης χρόνιας: «Το μπάτζετ θα είναι τέτοιο ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα με υποβιβασμό και να κάνει μία καλή πορεία στην Α1, γιατί η χρονιά θα είναι αναγνωριστική. Ο προπονητής θα διαλέξει τους παίκτες, εμείς δεν θα ανακατευτούμε πουθενά. Θα πρέπει να επενδύουμε σε νέους Έλληνες παίκτες, γιατί ο Έλληνας έχει κάποια προτερήματα. Αλλιώς αντιλαμβάνεται ένας Έλληνας ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και αλλιώς ένας έγχρωμος Αμερικάνος από την Λουιζιάνα».

Για την απουσία του Ολυμπιακού: «Για εμένα είναι κακό και για το ελληνικό μπάσκετ επίσης. Είναι διαφορετικό να παίξεις ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέσα στο Ιβανώφειο από το να παίξεις με το Λαύριο ή την Καστοριά. Για εμάς που ασχολούμαστε και κάνουμε την τρέλα μας είναι διαφορετικό το να προσπαθείς να κερδίσεις τον Ολυμπιακό από το να κερδίσεις το Λαύριο. Ακόμα και για έναν παίκτη που θέλουμε να προσεγγίσουμε από το εξωτερικό, είναι καλύτερο να του πεις ότι θα αγωνιστεί κόντρα σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Γιούρολιγκ».

Read previous post:
ΚΑΕ Αρης: Στη νέα διοίκηση ο ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο συμμετέχει και ο γνωστός ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου.

Close