Εκείνοι που πιστεύουν ότι τα χρήματα μπορούν να κάνουν τα πάντα είναι συχνά διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για τα χρήματα ~ Άγνωστο Συγγραφέας

Δίπλα στα «χρυσά» ελληνικά κουπιά ο Λευτέρης Αυγενάκης

27 Αυγούστου, 2019

Δίπλα στα ελληνικά κουπιά, πριν αλλά και μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον αγώνα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την τετράκωπο με πηδαλιούχο στο Rowing Beach Sprint και εν συνεχεία να συγχαρεί τους Έλληνες αθλητές που συγκροτούσαν την ομάδα.
Ο κ. Αυγενάκης, είχε επίσης την ευκαιρία να βρεθεί στον ειδικό χώρο (τέντα) σίτισης των αθλητών, αλλά και να επισκεφθεί εγκαταστάσεις, που φιλοξενούν αγωνίσματα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Μια διοργάνωση, η οποία από την τελετή έναρξης κιόλας, φαίνεται να κερδίζει το «στοίχημα» που είχε θέσει η αθλητική ηγεσία, μαζί με την οργανωτική επιτροπή, για άψογη διοργάνωση, για μοναδική φιλοξενία και περαιτέρω προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο Βλαχοδήμος ανανεώνει με Μπενφίκα έως το 2024

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και η Μπενφίκα αναμένεται να ανανεώσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2024 μέσα στις επόμενες ημέρες.

Close