Οι άνθρωποι ήταν πιο ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, όταν κάθε στιγμή διέτρεχαν τον κίνδυνο να σκοτωθούν και έπρεπε να παίρνουν συνεχώς αποφάσεις ζωής και θανάτου - Ζαν-Πωλ Σαρτρ

Διορία του Απόλλωνα στον Λάρσον

3 Ιουλίου, 2020

Διορία έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδες έδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα στον Ντάνιελ Λάρσον ν’ απαντήσει στην πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, που του προσφέρει η κυπριακή ομάδα. Ο Σουηδός επιθετικός του Αρη, πάντως, έχει ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις που αρχικώς προέβαλλε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία. 
Η διοίκηση διεμήνυσε στην πλευρά του έμπειρου επιθετικού πως εντός των προσεχών ημερών θα πρέπει να δώσει την τελική του απάντηση. Να σημειωθεί πως αν ο 33χρονος επιθετικός ντυθεί στα κυανόλευκα, όπως αναμένεται, θα συνεχίσει να είναι συμπαίκτης με τον Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Απόλλωνα.
Ο 33χρονος Λάρσον, ο οποίος τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε στο ενεργητικό τέσσερα γκολ σε 23 συμμετοχές, κρίνεται ως ιδανική επιλογή αφού μπορεί να δώσει λύση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, καθώς έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην κορυφή, στα άκρα αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

 

Δημήτρης Καρακώστας

 

 

Read previous post:
Μπαίνει τέλος σε ένα αναποτελεσματικό σύστημα απονομής ιθαγένειας

Η νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, που προβλέπει τη θέσπιση συστήματος πανελλαδικών εξετάσεων για την απονομή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς-αλλογενείς, βάζει...

Close