Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

Δίνει δανεικό τον Βούρο, προτάσεις από Παναθηναϊκό και ΟΦΗ

17 Ιουλίου, 2020

Στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να επιστρέψει ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο Ελληνας αμυντικός επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια καριέρας στο κυπριακό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ενδιαφέρον για τον 25χρονο αμυντικό εξέφρασαν οι Παναθηναϊκός και ΟΦΗ. Το συμβόλαιο που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει σε δύο χρόνια, οπότε η συζήτηση που γίνεται είναι να δοθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, δήλωσε σήμερα για τον Ελληνα μπακ: «Είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτές τις δύο ομάδες, του είπαν ότι στο θέμα της μεταγραφικής διαδικασίας θα μπουν την επόμενη εβδομάδα. Του είπαμε και τι χρειάζεται για να δώσει την συγκατάθεση του το ΑΠΟΕΛ για οποιαδήποτε μετακίνηση».

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Υπογράφει στη Φιορεντίνα ο Μάντζουκιτς

Ο Μάριο Μάντζουκιτς θα επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Close