Ακόμη και ένα λάθος μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι το μόνο πράγμα που απαιτούνταν για μία αξιόλογη επιτυχία – Henry Ford

Διήμερο «μπιροποσίας» το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη

23 Αυγούστου, 2017

Διήμερο… μπιροποσίας διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του νέου δημαρχιακού μεγάρου, με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών μικροζυθοποιείων τα οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργούν εκλεκτές μπίρες.

«Είναι καιρός πλέον να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της ελληνικής ζυθοποιίας και της craft μπύρας ανά τον κόσμο γενικότερα, να γευθεί, να απολαύσει και να αγκαλιάσει τα ζυθοποιήματά της, γιατί πραγματικά το αξίζουν» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας ομάδας SoulFood Thessaloniki.

Στο πρώτο Thessaloniki Beer Festival θα ζωντανέψει ένα «γευστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη μπίρας, διαφορετικές κουζίνες, workshops κουλτούρας, μαγειρικής & coctailing με βάση την μπίρα, μουσική από DJs και συγκροτήματα της πόλης. Μια γιορτή γεύσεων και πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Εύρωστος ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας στην Ευρωζώνη τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος ήταν ο καλύτερος μήνας των τελευταίων 6,5 ετών για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις της Ευρωζώνης, αντισταθμίζοντας την επιβράδυνση της...

Close