Ο πληθωρισμός μας φέρνει την αληθινή δημοκρατία. Για πρώτη φορά στην ιστορία τα είδη πολυτελείας και τα είδη πρώτης ανάγκης πουλιούνται στην ίδια τιμή. Robert Orben, 1927- , Αμερικανός ταχυδακτυλουργός

Διεθνές Σεμινάριο και Διαγωνισμός Διεύθυνσης Ορχήστρας στην Αθήνα

20 Φεβρουαρίου, 2020

Ο μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών ενώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το 2ο Διεθνές Σεμινάριο και τον Διαγωνισμό Διεύθυνσης Ορχήστρας στην Αθήνα. Νεαροί μαέστροι από όλο τον κόσμο δήλωσαν συμμετοχή και επιλέχθηκαν προσεκτικά οι 14 καλύτεροι, οι οποίοι θα μαθητεύσουν για μία εβδομάδα κοντά στον Μιχάλη Οικονόμου και θα διευθύνουν τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών.

   Το Σεμινάριο πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020 στον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού “Άρτεμις” (Πυθαγόρα 8 στον Άλιμο) και θα περιλαμβάνει μαθήματα και πρόβες με δύο πιάνα και την Ορχήστρα, όπως επίσης και δύο συναυλίες στις 28 & 29 Φεβρουαρίου. Η είσοδος για τις πρόβες και τις συναυλίες είναι ελεύθερη.

   Υπενθυμίζεται ότι η Φιλαρμόνια Ορχήστρα, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί στο Μουσείο Μπενάκη για μια ακόμη συναυλία, υπό τον τίτλο ΜΕΤΑΧΟΡΔΕΣ, σε συνεργασία με τον μαέστρο Γιώργο Μπαλατσινό.

Read previous post:
Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία στην Αττική και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Πρόσκαιρη, αλλά σημαντική, μεταβολή θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα, με αποτέλεσμα η Τσικνοπέμπτη να είναι...

Close