Μερικές φορές εύχομαι οι άνθρωποι να έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην τήρηση του νόμου από όση δίνουν στην επιβολή του. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος

Διασυλλογικοί αγώνες το Σαββατοκύριακο με όλους τους Έλληνες αθλητές

17 Ιουλίου, 2020

Οι Διασυλλογικοί Αγώνες της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών παίρνουν το Σαββατοκύριακο (18-19/7) τη… σκυτάλη από τους αγώνες των μικρότερων κατηγοριών και δίνουν την ευκαιρία σε μεγάλη μερίδα πρωταθλητών μας για έναν αγώνα στην περιορισμένη φετινή δράση.
 
Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριές μας θα πάρουν θέση εκκίνησης στα αγωνίσματά τους και θα διεκδικήσουν καλές επιδόσεις.
 
Ανάμεσα σε αυτούς που θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο είναι οι Νικολ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος στο αντίστοιχο αγώνισμα των aνδρών, η Βούλα Παπαχρήστου στο μήκος, ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ. εμπ. και τα 200μ, η Ειρήνη Βασιλείου στα 400μ, ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία, η Τατιάνα Γκούσιν και η Ιωάννα Ζάκκα στο ύψος, οι Δημήτρης Τσιάμης και Ανδρέας Πανταζής στο τριπλούν, η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 100μ και 200μ., ο Γιάννης Νυφαντόπουλος και ο Κώστας Ζήκος στα 100μ, η Έφη Κολοκυθά στο μήκος, οι Οδυσσέας Μουζενίδης, Κυριάκος Ζώτος και Τάσος Λατιφλάρι στη σφαιροβολία, η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό, η Σπυριδούλα Καρύδη σε μήκος και τριπλούν, ο Κώστας Γκελαούζος στα 5.000μ, ο Μάρκος Γκούρλιας και πολλοί άλλοι.

Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείται, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

 

Χρ. Μουρδουκούτας

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Η Πριβιλέτζιο θα κάνει 5.000μ σε Διασυλλογικό και Πανελλήνιο της Πάτρας

Ο πρώτος στόχος της Γκλόρια Πριβιλέτζιο μέσα στο 2020 επετεύχθη, αφού την Τετάρτη κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ...

Close