Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η φύση είναι φίλος τους, σίγουρα δε χρειάζονται εχθρούς. - Kurt Vonnegut, 1922-2007, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Διάσταση μεταξύ ΠΑΟΚ-Πόρτο για την απόκτηση του Ολιβέϊρα

21 Μαΐου, 2019

Διάσταση οικονομική προκύπτει μεταξύ της Πόρτο και του ΠΑΟΚ για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Σέρτζιο Ολιβέϊρα από την Πορτογαλική ομάδα στον ΠΑΟΚ. 
Συγκεκριμένα οι νταμπλούχοι πρόσφεραν στη διοίκηση της Πόρτο το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ, θέλοντας να αποκτήσουν τον 26χρονο χαφ με συνιδιοκτησία με τους «δράκους» για το 50% των δικαιωμάτων. Η πορτογαλική ομάδα όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί με την παραπάνω πρόταση συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή τον οποίο θέλει να αποδεσμεύσει με βάση την ρήτρα των 12 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει θέσει για την μετακίνηση του.  Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόθυμος να καταβάλει την υψηλή για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου ρήτρα και επί του παρόντος ο Πορτογάλος χάφ είναι μετέωρος.
Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή βολιδοσκοπούν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και είναι προς το παρόν άγνωστο αν θα παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ της Πόρτο ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα, πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται ζωηρά για τον παίκτη. 
 

Read previous post:
Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ παλεύει για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού

Ο γ.γ.

Close