Όταν η γνώση ενός ανθρώπου δεν είναι σε τάξη, όσο περισσότερη έχει, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύγχυσή του. Herbert Spencer, 1820-1903, Βρετανός φιλόσοφος.

Διανομή προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δ. Θεσσαλονίκης

21 Φεβρουαρίου, 2020

Διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου έχει προγραμματίσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2020, στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ/FEAD του δήμου. Θα διανεμηθούν λάχανα, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, ρύζι, ζάχαρη αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας όπως σαμπουάν, υγρό γενικού καθαρισμού, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, χλωρίνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης η διανομή των προϊόντων θα γίνεται από τις 09:00 έως τις 14:00. Στις 27/2 θα παραλάβουν οι δικαιούχοι της Α΄ Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας και στις 28/2 της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα). Θα πρέπει να προσκομίσουν την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), τον Α.Μ.Κ.Α., και την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επισημαίνεται ότι δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) έως τις 04/12/2019 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

 

 

 

Read previous post:
Απ. Βεσυρόπουλος: Δίκαιη λύση της φορολόγησης των αναδρομικών συντάξεων

Την άμεση κατάθεση διορθωτικής νομοθετικής ρύθμισης που θα λύνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι είχαν λάβει τα προηγούμενα χρόνια αναδρομικές...

Close