Η σωστή κρίση είναι προϊόν εμπειρίας και η εμπειρία είναι προϊόν λανθασμένης κρίσης. Walton Wriston, Βρετανός τραπεζίτης

Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στον δήμο Αγ. Βαρβάρας από την Περιφέρεια Αττικής

28 Φεβρουαρίου, 2018

Τη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, σε χώρους πρασίνου, αναψυχής και άθλησης, δρομολόγησαν με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης.

Το έργο, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας και σκοπό έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, πρόκειται να υλοποιηθούν παρεμβάσεις στους κοινόχρηστους χώρους στο Ο.Τ. 668 και Ο.Τ. 669, εμβαδού 562 τ.μ. και 883 τ.μ. αντίστοιχα, καθώς και στο οδόστρωμα τμήματος της οδού Ρήγα Φεραίου μεταξύ των δύο κοινόχρηστων χώρων ώστε να επιτευχθεί η λειτουργική ενοποίησή τους, με παράλληλη διαμόρφωση των πεζοδρομίων γύρω από αυτούς για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των ατόμων με αναπηρία.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει: καθαιρέσεις, εκσκαφές, υποβάσεις, επιστρώσεις με κυβόλιθους, τσιμεντόπλακες και πλάκες όδευσης τυφλών, κατασκευή οδεύσεων τυφλών και ραμπών ΑμεΑ, αστικό εξοπλισμό, ηλεκτροφωτισμό, άρδευση, φυτεύσεις, τοποθέτηση οργάνων εκγύμνασης εξωτερικού χώρου.

Read previous post:
«Το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί…»

Η απορία του Αρσέν Βενγκέρ, στη συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει του αυριανού (1/03) αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για την...

Close