Οι σύγχρονες μηχανές γίνονται κάθε μέρα και πιο πολύπλοκες και ο σύγχρονος άνθρωπος γίνεται κάθε μέρα και πιο απλοϊκός - Νικολά Γκομέζ Νταμέζ (1913-1994) Κολομβιανός συγραφέας

Διάκριση της Creta Farms για το χοιρινό

Με οδηγό την ποιότητα και πυξίδα την καινοτομία, η Creta Farms για άλλη μία φορά ανατρέπει τα δεδομένα και λανσάρει το πρώτο χοιρινό που τρέφεται με ελαιόλαδο, το οποίο όχι μόνο αποδέχεται ο κόσμος αλλά βραβεύεται από key influencers των σχετικών με τον κλάδο φορέων,  εμπειρογνώμονες του κλάδου και εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς. Την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017, τα αδέρφια Δομαζάκη μαζί με όλη την ομάδα του χοιρινού Εν Ελλάδι παρευρέθησαν στη Μεγάλη Βρετανία και παρέλαβαν το Excellence Award του σελφ σερβις για  Είσοδο σε Νέα Αγορά / Κατηγορία.

Η CRETA FARMS, ως ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα και μέλος των European Pig Producers – των μεγαλύτερων παραγωγών χοιρινού στην Ευρώπη, εκτρέφει στις εγκαταστάσεις της στο Ρέθυμνο της Κρήτης τα χοιρινά με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 100% φυτικές τροφές πλούσιες σε Ω3 και φυσικά αντιοξειδωτικά, όπως χαρούπι, κρητικά βότανα (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, αλαδανιά) και εσπεριδοειδή. Μετά από 4 χρόνια εργαστηριακή μελέτη, η CRETA FARMS δημιούργησε και περήφανη παρουσιάζει την ιδανική παραδοσιακή κρητική εκτροφή, που βελτιώνει όχι μόνο την υγεία του ζώου αλλά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά του κρέατος.

«Σε μία χώρα που η προτίμηση στο χοιρινό κρέας φτάνει το 1δις, η CRETA FARMS κατάφερε να λύσει τα χέρια του καταναλωτή αφού εγγυάται για την ελληνική προέλευση και την κρητική καταγωγή νωπού κρέατος με καλύτερη διατροφική αξία και ανταγωνιστική τιμή. Δεν σταματάμε όμως εδώ! Αφού περάσει από 47 στάδια ελέγχου, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε και για το νωπό χοιρινό που πουλιέται χύμα. Χρησιμοποιούμε μεθόδους που πραγματοποιούν ελέγχους DNA και επιβεβαιώνουν αν το κρέας που πουλιέται στον πάγκο έχει όντως τη σφραγίδα μας,» επιβεβαιώνει ο Κ. Δομαζάκης.

Read previous post:
Ο Κάρολος «μαγεύει» τα παιδιά κάνοντας τις φωνές ηρώων του Χάρι Πότερ

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος έχει εξελιχθεί σε ταλαντούχο μίμο, του οποίου οι δραματικές αναγνώσεις των βιβλίων του Χάρι Πότερ...

Close