Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι να μουντζουρώσεις τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ δουλειάς και παιχνιδιού - Arnold J. Toynbee, 1889 - 1975, Βρετανός ιστορικός

Διάκριση για την cosmoONE σε διεθνή διαγωνισμό

13 Σεπτεμβρίου, 2023

Η cosmoONE, μέλος του ομίλου εταιρειών SOFTONE, απέσπασε υψηλή βαθμολογία στον 9ο διεθνή διαγωνισμό βέλτιστων πρακτικών 2023, που διοργανώθηκε στη Νέα Ζηλανδία από το Best Practice Improvement Resource (BPIR.com), το Center for Organizational Excellence Research και το Global Benchmarking Network (GBN). 

Ο διεθνής διαγωνισμός αναγνώρισε με τον τίτλο «Εξαιρετική σε Διεθνές Επίπεδο» την ανάπτυξη IT συστημάτων από την cosmoONE, που αφορούν ανταγωνιστικές και αδειοδοτικές διαδικασίες στην αγορά Ενέργειας. Ειδικότερα, στην κατηγορία Leadership Procurement Solutions ξεχώρισε το έργο της cosmoONE ανάμεσα σε 82 διεθνή case studies καινοτομίας, αναδεικνύοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση της εταιρείας και υπογραμμίζοντας τη διεθνή δυναμική του ελληνικού κλάδου τεχνολογίας.

Ο Θανάσης Πετμεζάς, CEO της cosmoONE, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση: «Γι’ ακόμη μια φορά, είμαι υπερήφανος για τα επιτεύγματα της ομάδας μας. Η βαθμολόγηση των πρακτικών και της μεθοδολογίας μας με 6 αστέρια, και η αξιολόγησή της ως ”Εξαιρετική σε Διεθνές Επίπεδο” από έναν τόσο έγκριτο θεσμό, αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της δουλειάς μας. Λαμβάνοντας υπόψη τον σκληρό ανταγωνισμό από τους υπόλοιπους 82 συμμετέχοντες – ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονταν δημόσιοι οργανισμοί και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες- η επιτυχία μας αναδεικνύει τη βαθιά γνώση που έχουμε στο αντικείμενο, την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας, αλλά και το διεθνή ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο ελληνικός κλάδος τεχνολογίας».