Ο πολιτικός εξτρεμισμός περιέχει δύο συστατικά: μια υπερβολικά απλοϊκή αντίληψη των αιτιών για τα παγκόσμια προβλήματα και μια πεποίθηση ότι υπάρχουν κάποιοι άγνωστοι κακοί πίσω από όλα αυτά. - John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Διακοπή λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου του κεντρικού δήμου

11 Ιανουάριος, 2019

Διακοπή λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου του δήμου Θεσσαλονίκης, μέσω των υποδομών τηλεφωνίας ΣΥΖΕΥΞΙΣ (δηλαδή δεν θα λειτουργούν οι τηλεφωνικοί αριθμοί της μορφής 231331-ΧΧΧΧ) θα σημειωθεί σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, από τις 2 το μεσημέρι.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κεντρικού δήμου, η διακοπή κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης και μετάπτωσης του λογισμικού του εν λόγω τηλεφωνικού κέντρου. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά από το πρωί της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019.

Όσον αφορά τις τηλεφωνικές γραμμές της COSMOTE 2310-ΧΧΧΧΧΧ, αυτές θα λειτουργούν κανονικά κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών.

 

Read previous post:
Άνοιξε το μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

Άνοιξε ο σταθμός του μετρό "Σύνταγμα" που ήταν κλειστός κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ λόγω της επίσκεψης της καγκελαρίου της Γερμανίας,...

Close