Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν τη δική τους γνώμη, αλλά όχι τα δικά τους δεδομένα. ~Bernard Baruch | (Αμερικανός πολιτικός ) | 1870-1965

Διαγνωστικά τεστ για την Covid-19 σε στελέχη της Περιφέρειας Αττικής από τις Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι

22 Μαΐου, 2020

 Σε 140 υπαλλήλους πρώτης γραμμής στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά τεστ για την Covid-19 με τη λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη και πρόεδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη.
Στη δειγματοληψία συμμετείχαν 5 από τις 15 Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ), στελεχωμένες από πνευμονολόγους, παθολόγους, γενικούς ιατρούς, καρδιολόγους και νοσηλευτές, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου «ΕΡΜΗΣ» της Περιφέρειας και του ΙΣΑ.
Τον περιφερειάρχη συνόδευσε ο συντονιστής της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων της Περιφέρειας και υπεύθυνος του προγράμματος, Π. Ευσταθίου. Ο κ.  Πατούλης αναφερόμενος στην καθημερινή δράση των ΚΟΕΣ σημείωσε ότι πραγματοποιείται «στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της πρόληψης, που είναι και ο βασικός μας στόχος, ειδικά σε υπηρεσίες αιχμής. Θα συνεχίσουμε συντρέχοντας με εξειδικευμένο και στοχευμένο τρόπο την εθνική προσπάθεια για την αναχαίτιση της επιδημίας και την προάσπιση της υγείας των πολιτών».
 

Read previous post:
Ξεκινούν τον Ιούνιο οι κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας για τον Μεγάλο Περίπατο

Ξεκινούν από τον επόμενο μήνα, στο κέντρο της Αθήνας, οι σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη δημιουργία του Μεγάλου Περιπάτου.

Close