Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τις αντιξοότητες, αλλά αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσ’ του εξουσία.

Διαφωνεί με την είσοδο θεατών στο Roland Garros η Αζαρένκα

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Την ώρα που ο κορονοϊός «καλπάζει» στην Γαλλία, η πρώην κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στο τένις Βικτόρια Αζαρένκα εξέφρασε την απορία και τον προβληματισμό της, με την απόφαση να επιτραπεί η είσοδος στο κοινό για να παρακολουθήσουν το γαλλικό Open των δύο εβδομάδων, το γνωστό σε όλους Roland Garros.

Μιλώντας ενόψει του τουρνουά η 31χρονη Λευκορωσίδα τόνισε ότι εξεπλάγην με την απόφαση των διοργανωτών να επιτρέψουν την είσοδο 1.000 θεατών καθημερινά κι όχι ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα του πρόσφατου US Open, όπου απαγορεύτηκε στον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες.

«Για να είμαι ειλικρινής νιώθω κάπως νευριασμένη γι’ αυτό επειδή αισθάνομαι, όπως όλοι οι αθλητές, ότι μπροστά στα θέματα υγείας πρέπει να λαμβάνονται άλλα μέτρα», υποστήριξε η Αζαρένκα στους εκπροσώπους του Τύπου».

«Έχοντας οπαδούς και παίζοντας μπροστά σερ κόσμο είναι αυτό που προτιμάμε ως αθλητές, αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες αισθάνομαι κάπως νευριασμένη. Δεν γνωρίζω γιατί δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο. Είχαμε πρόσφατα ένα Grand Slam που τα πράγματα εξελίχθηκαν εξαιρετικά, αλλά θεωρώ ότι πάντα χρειάζεται να δοκιμάζουμε κάτι νέο χωρίς να υπάρχει λόγος» πρόσθεσε η Αζαρένκα.

ΘΕΜΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Κλειστά 12-5 το πρωί περίπτερα, μίνι μάρκετ, κάβες σε Αττική και επιβαρυμένες περιοχές

«Το δίλημμα που έχουμε μπροστά μας όπως ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός είναι "αυτοπεριορισμός ή καραντίνα".

Close