Βγες στο δρόμο και δώσε σε κάποιον μια διάλεξη περί ηθικής και σε έναν άλλον ένα σελίνι, και θα δούμε ποιος θα σε εκτιμήσει περισσότερο - Σάμουελ Τζόνσον

Διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

27 Φεβρουαρίου, 2020

Διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης έχει δημιουργήσει ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Συγκεκριμένα, μέσω του “Followgreen Αpp”, μιας εφαρμογής, χωρίς χρέωση, που είναι διαθέσιμη για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα , ο δημότης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον, μέσω του οποίου κερδίζει πόντους επιβράβευσης. 
    Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα στον δημότη να ανακαλύψει τα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης μέσω πλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες. Στη συνέχεια μπορεί να εξαργυρώσει τους πόντους επιβράβευσης, είτε καταχωρώντας τον δεκαψήφιο κωδικό, είτε σαρώνοντας το ειδικό Qrcode, πάνω στο κουπόνι επιβράβευσης για την ανακύκλωση που γίνεται στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Με τους πόντους αυτούς αποκτάει προϊόντα και πρόσβαση σε υπηρεσίες. 
    Το “Followgreen App” του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης διατίθεται στα «App store» για iPhone και «Google play» για Android κινητά και είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες.
 

Read previous post:
ΚΚΕ: Να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κοροναϊού

«Το ΚΚΕ παρακολουθεί με ευθύνη την εξέλιξη της επιδημίας από το "νέο κορονοϊό".

Close