Σε όλες τις εποχές, η πολιτική ήταν η τέχνη του παραλόγου. Stefan Zweig, 1881-1942, Αυστριακός συγγραφέας

Διαδικτυακά μαθήματα για τον τουρισμό από την ΠΚΜ

7 Απριλίου, 2020

Διαδικτυακά σεμινάρια για την ενημέρωση των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών και των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού σχετικά με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού πρόκειται να διοργανώσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό έγινε γνωστό μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και με τη συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και Προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου, του Τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας, Αλέξανδρου Θάνου, καθώς και των προέδρων των Ενώσεων Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Ανδρέα Μανδρίνου, Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιου, Πιερίας Ευαγγελίας Ξυπτερά-Λάμπρου, Ημαθίας Δημήτρη Μάντσιου και Σερρών Χρήστου Κωνσταντινίδη.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω του κορoνοϊού στον τουρισμό σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ανταλλάχθηκαν οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη μέρα του κλάδου μετά το πέρας της κρίσης.

Read previous post:
Ιταλία-Covid-19: Μείωση ρεκόρ του αριθμού νέων κρουσμάτων και μικρός περιορισμός των νεκρών

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 135.586. Οι νεκροί έφτασαν τους 17.127. Παράλληλα, 24.392 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Close