Οι αυτοκρατορίες διαρκούν μέχρι να γίνουν εμπορικές. Μετά διασκορπίζονται στους τέσσερις ανέμους - William Blake

Διαδηλωτές υπέρ του περιβάλλοντος κόλλησαν τα χέρια τους με κόλλα πάνω στο λεωφορείο της προεκλογικής εκστρατείας του πρωθυπουργού Τζόνσον

10 Δεκεμβρίου, 2019

Τρεις ακτιβιστές υπέρ της προστασίας του πλανήτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, κόλλησαν σήμερα τα χέρια τους με κόλλα πάνω στο λεωφορείο της προεκλογικής εκστρατείας του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, έπειτα από μια προεκλογική συγκέντρωση παρουσία του επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης, σε ένα εργοστάσιο στην κεντρική Αγγλία, δύο ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Η οργάνωση Extinction Rebellion UK ανακοίνωσε ότι 8 διαδηλωτές της, οι πέντε ντυμένοι μέλισσες, εμπόδισαν τη διέλευση του λεωφορείου των Τόρις, αξιώνοντας να υπάρξει μεγαλύτερη πρόοδος στη μείωση των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

«Βρισκόμαστε εδώ, διότι κάθε μορφή προειδοποίησης έχει σημασία, κάθε λεπτό έχει σημασία, όμως με το να μην αναλαμβάνουμε δράση σήμερα, επιταχύνουμε την πλέον επείγουσα κρίση της εποχής μας» είπε μία διαδηλώτρια, η Μπέκι ΜακΓκι.

Οι συντηρητικοί πολιτικοί «είναι πιθανότερο να ψηφίσουν κατά της ανάληψης δράσης για το κλίμα», συμπλήρωσε.

Read previous post:
Πέμπτη ήττα για ΠΑΟΚ

«Βομβαρδίζοντας» από τα 6.75 η Μπεσίκτας έβαλε... φρένο απόψε στο σερί θετικών αποτελεσμάτων του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League.

Close