Η καλύτερη προετοιμασία για να γίνει καλή δουλειά αύριο, είναι να γίνει πολύ καλή δουλειά σήμερα. - Elbert Hubbard, 1856-1915, Αμερικανός συγγραφέας

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Βηρυτού

13 Αυγούστου, 2020

Ανθρωπιστική βοήθεια για τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου μετά τις καταστροφές στη Βηρυτό συγκεντρώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς ανάλωσης, ξηρά τροφή, φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

Στα είδη που συγκεντρώνονται περιλαμβάνονται τροφές σε κονσέρβα, γάλα μακράς διάρκειας, άλευρα, ζάχαρη, ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά, ρύζι, σταφίδες, κονσέρβες ντομάτας, εμφιαλωμένο νερό, αποστειρωμένες γάζες, φυσιολογικοί οροί, σταγόνες πλύσης ματιών, οξυζενέ, επίδεσμοι, μάσκες και ποδιές μιας χρήσης, παυσίπονα, τοπικά αναισθητικά, αναλγητικά, αντιβιοτικά, τζελ εγκαύματος pulvo spray ή ισοδύναμο. Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας γίνεται σε συνεννόηση αλλά και συνεργασία με την Πρεσβεία του Λιβάνου ενώ η διαδικασία της συλλογής θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

Σημεία συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας έχουν οριστεί τα κτίρια των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης που θα είναι ανοιχτά για το σκοπό αυτό από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Καμπερίδης: «Στη σωστή κατεύθυνση η καριέρα μου με τον ΠΑΟΚ»

Την πεποίθηση πως πήρε την ορθότερη επιλογή για τη συνέχιση της αγωνιστικής διαδρομής του υπογράφοντας συμβόλαιο, για τη σεζόν 2020-2021,...

Close