Η δικαιοσύνη χωρίς δύναμη είναι ανίσχυρη. Δύναμη χωρίς δικαιοσύνη είναι τυραννία. Blaise Pascal, 1623-1662, Γάλλος στοχαστής

Δήλωση του Γ. Πατούλη, για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της αυτοδιοίκησης, «Αντώνης Τρίτσης»

9 Απριλίου, 2020

«Πολύ ευχάριστη εξέλιξη σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία», αποτελεί η σημερινή ανακοίνωση του νέου αναπτυξιακού προγράμματος της αυτοδιοίκησης, «Αντώνης Τρίτσης», από την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Ανάπτυξης, δηλωνει σχετικά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. 

«Έρχεται να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης για το μέλλον, σε μια περίοδο που κυριαρχεί ο φόβος, η ανησυχία και η αβεβαιότητα», συμπληρώνει τονίζοντας ότι «η Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του αναπτυξιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καταθέτοντας άμεσα μελέτες για έργα και παρεμβάσεις σε όλη την Αττική και διεκδικώντας πόρους για την υλοποίησή τους. 

Η Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της και η Περιφέρεια Αττικής ειδικότερα, χρειάζονται ένα νέο σχέδιο που θα εγγυάται την αναπτυξιακή ανασυγκρότησή τους, θα προωθεί την ενίσχυση της τοπικής απασχόλησης και θα δίνει βάρος στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης, σημειώνει ο κ Πατούλης.

«Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης που θα έχει επίκεντρό της τον άνθρωπο και θα εστιάζει σε έργα και πρωτοβουλίες που θα κάνουν τις Περιφέρειές μας ασφαλείς και βιώσιμες, θα προωθούν την καινοτομία και θα εστιάζουν στην ενίσχυση των υποδομών, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», ολοκληρώνει ο περιφερειάρχης. 

Κ.Ρ.  

Read previous post:
4.000 ανθόφυτα από την Περιφ. Αττικής σε πυρόπληκτες περιοχές και στο Πεδίο του Άρεως

 «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με συγκεκριμένες δράσεις, μετατρέπουμε τα εμπόδια σε δημιουργία προς όφελος των πολιτών...

Close