Το να βλέπεις “και τις δύο πλευρές” ενός προβλήματος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να δυσκολέψεις τη λύση του. Επειδή υπάρχουν πάντα περισσότερες από δύο πλευρές. Idries Shah, 1926-1996, Ινδοαφγανός συγγραφέας

Δεύτερη «εποχή Ράσταβατς» στον Αστέρα Τρίπολης

2 Ιουνίου, 2023

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του, ο Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Η αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί επίσημα μετά την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου.

Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2017, για λογαριασμό της Ξάνθης, ανέλαβε για πρώτη φορά τον Αστέρα το Δεκέμβριο του 2019 και έμεινε στην Τρίπολη για 2,5 χρόνια. Αποχώρησε στο τέλος της σεζόν 2021-22 και επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου εργάστηκε στη Βοϊβοντίνα μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Στα αλήθεια νιώθω σαν να επιστρέφω στην ποδοσφαιρική οικογένειά μου» δήλωσε ο Ράσταβατς μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του. «Ο Αστέρας για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική μου διαδρομή και τρέφω ξεχωριστά συναισθήματα, τόσο για την ομάδα όσο και για τους ανθρώπους της. Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, να πετύχουμε και να φέρουμε τον Αστέρα και πάλι εκεί που αξίζει. Θέλω να πω στους φιλάθλους του Αστέρα πως χαίρομαι που είμαι και πάλι μαζί σας, ξέρω ότι θα βρίσκεστε στο πλευρό μας και να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».