Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή. Antoin de Saint-Exupéry, 1900-1940, Γάλλος συγγραφέας

Δέσμευση του προέδρου των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ προς τον δήμαρχο Καισαριανής για ανέγερση γυμνασίου

11 Οκτώβριος, 2018

Απάντηση με θετικό πρόσημο απέσπασε από τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ Γεώργιο Μπιτάκο, ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος ο οποίος τον επισκέφθηκε με αντιπροσωπία του δήμου για την επίλυση του διαχρονικού προβλήματος των σχολικών υποδομών. Για το ζήτημα της ανέγερσης γυμνασίου εντός του οικοπέδου Ανδρ. Δημητρίου, (Φωκαίας και Υμηττού) που έχει κριθεί κατάλληλο από 15ετίας και στη συνέχεια  «χάθηκαν τα ίχνη του, για να εντοπιστεί πρόσφατα στις λίστες του Υπερταμείου», όπως σημείωσε ο δήμαρχος, «θα υπάρξει σχετική υπηρεσιακή συνεργασία για το ξεκαθάρισμα των ιδιοκτησιακών στοιχείων». 

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκε η πορεία εξέλιξης του έργου της ΚτΥπ και έγινε κατανοητή η ανάγκη κοινού ενδελεχή ελέγχου με το πέρας της εργολαβίας, ύστερα από τις παρατηρήσεις που εξέφρασε η αντιπροσωπία του Δήμου. Επίσης, χαρακτηρίστηκε αναγκαία η αντικατάστασης των επτά λυόμενων αιθουσών διδασκαλίας ελαφράς κατασκευής που είναι τοποθετημένες από δεκαετίες σε νηπιαγωγεία, γυμνάσια, λύκεια, με νέες βαρέου τύπου.

Read previous post:
Υπ. Εργασίας: Όγδοη πληρωμή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε πυρόπληκτους συνταξιούχους

Αύριο, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης (ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, ΜΤΠΥ) νέα καταβολή 184 διπλών συντάξεων και μερισμάτων,...

Close