Με κακούς νόμους και καλούς δημόσιους λειτουργούς είναι ακόμα δυνατόν να κυβερνήσεις. Με κακούς δημόσιους λειτουργούς όμως, ούτε οι καλύτεροι νόμοι δεν μπορούν να βοηθήσουν. - Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος

«Δεν υπάρχει βουνό που δεν μπορούν να ανέβουν…»

19 Σεπτέμβριος, 2018

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, πιστεύει ότι οι παίκτες του έχουν αποδείξει ότι δεν υπάρχει «βουνό που δεν μπορούν να ανέβουν», όπως έκαναν στην δραματική νίκη (3-2) επί της Παρί ΣΖ στο Anfield στην πρεμιέρα του Champions League.

 Έχοντας προκαλέσει την πρώτη ήττα της σεζόν στους Γάλλους πρωταθλητές, ο Γερμανός προπονητής, τόνισε ότι η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την διαδρομή που την οδήγησε στον τελικό του τελευταίου Champions League.

 «Η ευχάριστη εξέλιξη αυτού του συλλόγου είναι ότι όταν ακούς ότι η Λίβερπουλ θα παίξει με την Παρί ΣΖ δεν πιστεύεις ότι δεν έχουμε πλέον καμία πιθανότητα», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

 «Πριν από ένα, δύο ή τρία χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν ότι είναι ένα βουνό που δεν μπορούμε να ανεβούμε. Αυτό είναι καλό που δεν είναι έτσι και τώρα και αυτό οφείλεται στη περασμένη σεζόν. Είναι ακόμα τόσο απίστευτα δύσκολο, αυτό που κάνουν τα παιδιά ακολουθώντας το σχέδιο του αγώνα».

 Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να διατηρήσει την τέλεια έναρξη της σεζόν της Premier League όταν θα φιλοξενήσει τη Σαουθάμπτον το Σάββατο.

Read previous post:
Συνεργασία Ομίλου ΕΛΠΕ και Εθνικού Θεάτρου

Το ισόγειο του ιστορικού Θεάτρου REX, το οποίο ανακαινίστηκε με την υποστήριξη του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια και άλλων χορηγών, φιλοξενεί...

Close